10:50 AM
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в закладі

Протягом тижня проведено практичні тренування щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації учасників освітнього процесу в укриття за сигналами оповіщення цивільного захисту «Увага всім», «Повітряна тривога»,  бесіди з учнями, виховні години, диспути, вікторини щодо безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого  характеру: «Правила безпечного користування комп'ютерною технікою» ,  «Правила експлуатації побутових, газо- та електроприладів», «Твоє життя – твій вибір», «Сучасні проблеми безпеки життєдіяльності», «Паління - це загроза для здоров'я людини», «Безпека в побуті – запорука здорового способу життя», «Твоя безпека - це твоя уважність», «Коли електроприлади бувають небезпечні»,  «Азбука безпеки» тощо. 

     Вчитель основ здоров’я Чіботар Л.В. провела уроки  з основ безпеки життєдіяльності: «Зупинка кровотеч. Невідкладна домедична допомога» тренінги з учнями «Безпека у побуті» (ситуаційні задачі). У початкових класах  проведено уроки «Небезпечні ситуації в школі та вдома», «Правила користування електроприладами. Причини виникнення небезпечних ситуацій», «Значення режиму дня у житті школярів», «Виконання правил дорожнього руху – запорука твоєї безпеки».

      У фойє для учнів демонструвалися відеофільми про надзвичайні ситуації та загрози, які вони несуть, про героїчну працю рятувальників тощо. Оформлена виставка матеріалів та малюнків  «Про свою безпеку дбай – правила не забувай».

     У класах та кабінетах поновлено  куточки з техніки безпеки.

Переглядів: 50 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar