9:44 AM
Тиждень Безпеки дорожнього руху в закладі освіти

 

З 14 по 20.11.2022 р. в закладі освіти проведено Тиждень безпеки дорожнього руху за темою: «Безпека на дорозі-безпека життя». 

       Проведені пізнавальні заходи з вивчення Правил дорожнього руху для молодших школярів  вікторини, тематичні театралізовані уроки: «Азбука дорожнього руху»,   «Наші вірні друзі – Правила дорожнього руху»,  «Небезпека вдома й на вулиці», «Ми безпечні пішоходи» , «Знай правила дорожнього руху» , «Безпечна дорога додому», «Безпечний рух – це життя» «Небезпека на дорозі», «Будь уважний на дорозі» .

     Оновлено куточки  з Правил дорожнього руху в класах. З учнями 1-2 класів проведено практикуми щодо переходу вулиць та перехресть, рольові ігри, тренінги, заочні подорожі з правил дорожнього руху. У фойє школи демонструвалися відеофільми «Онлайн-урок з безпеки дорожнього руху», «Уроки тітоньки Сови», «Азбука безпеки на дорозі», «Увага! Діти на дорозі! Правила дорожнього руху», «Правила дорожнього руху і дорожні знаки для малечі» та виставка «Куточок БДР».

      18.11 проведено єдиний урок безпечної поведінки на дорогах «Безпека на дорозі-безпека життя». На батьківських зборах (онлайн) розглядали питання «Безпека на залізничних переїздах», «Батьки – приклад для дитини», «Перевезення дітей автотранспортом» тощо. Учні початкових класів взяли активну участь у виставці малюнків «Ми – безпечні пішоходи».

Переглядів: 46 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar