0:29 AM
День Героїв Небесної Сотні

         Минуло дев’ять  років від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Роки важких втрат, болю і випробувань. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя.

         Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів і щирого, чистого, світлого, відчайдушного пориву повстанців людей з дерев’яними щитами, які гинули від снайперських куль професійних вбивць. Кривава жертва мирних людей, принесена на жертовник заради майбутніх поколінь.  Небесна Сотня – це найсвятіший образ новітньої України.

Сьогодні Україна переживає тяжкі випробування. Здригається українська земля від гарматних пострілів, кулеметних черг, розривів мін. Знову гинуть на злеті молоді і сильні, вірні сини України…  І кожен з нас бажає одного: щоб над нашою рідною Україною було мирне небо. І щоб кожен міг здійснити свій злет у вільній, щасливій, квітучій країні – Україні, яку щиро любимо і якою безмежно пишаємося!

       В День Героїв Небесної Сотні у Заставнівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  відбулася тиха акція «Ангели пам’яті», учні    переглянули  відеофільми «Герої поіменно», «Небесна Сотня. Героям України присвячується», «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», «Серце кров’ю обливається (Небесна Сотня. Майдан 2014), «Прощання з Героями Майдану», «Реквієм».

        

Переглядів: 56 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar